APERITIV

  • Rulada de pui mozaic.....100 gr.
  • Sabiute cu mozzarella si struguri.....50 gr.
  • Tarta cu somon.....50 gr.
  • Trandafiri de Sibiu.....50 gr.
  • Chiftelute.....50 gr.
  • Muschi file afumat.....50 gr.
  • Ou cu cristale de somon.....150 gr.
  • Rulada de cascaval cu sunca.....100 gr.
  • Arici de branza pe pat de castravete
  • Rosie cu vinete

 

PESTE

  • File de salau cu sos meunier si capere.....100 gr.
  • Mix legume.....200 gr.

 

SARMALE

  • Sarmale cu mamaliguta.....400 gr.
  • Ardei iute.....1

 

FRIPTURA

  • Ceafa de porc la gratar.....150 gr.
  • Pulpa la cuptor.....150 gr.
  • Cartofi cu rozmarin.....200 gr.
  • Sos tzatzichi.....200 gr.

 

DESERT

  • Tortul Miresei.....100 gr.
  • Inghetata “Parfait”.....100 gr.

 

EXTRA (nelimitat – din partea casei)

  • Apa Minerala + Apa Plata
  • Mix Crocant (saratele, covrigei, alune, etc.)
  • Cafea

 

DECORATIUNI

  • Huse Scaune
  • Fuste Mese
  • Fete Masa Brocart
  • Perdea de lumini

COST TOTAL: 225 LEI

 

OPEN BAR (OPTIONAL) – 55 lei

  • Whisky Grant’s ; Martini – Cinzano ; Campari ; 
    Gin (Belman’s, Wembley) ; Cognac.
  • Vin sticla (Jidvei, Recas, Murfatlar, etc.)
  • Racoritoare (gama Coca-Cola sau Pepsi)
  • Sampanie